X

Romy is blij dat ze voor Billy gekozen heeft

Romy had het erg zwaar toen zij moest kiezen tussen haar twee vriendinnen Beau en Billy. Uiteindelijk heeft zij ervoor gekozen Billy in Utopia te laten en Beau naar huis te sturen. Romy was hier erg emotioneel onder en vond het heel erg om te kiezen tussen haar twee vriendinnen. Als Beau een paar uur het Utopia terrein heeft verlaten lijkt Romy zich alweer beter te voelen. Ik voel me eigenlijk wel prettig zegt Romy. Dat komt door wat Beau tegen mij heeft gezegd voegt ze eraan toe. Ook geeft ze aan achter haar keuze te staan en is blij dat de groep dit ook zo opvat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Reacties (3)

  • Romy blij mee anders moet je kies beau dan Billy want Billy is profseur gebruikt aan jullie bewoners dat Billy wil winnen daarom volgende Billy naar huis

  • Beau je bend nu beter af .
    Je werd niet gewaardeerd.
    Ik heb naar kijken van jou mooie tyd gehad

  • En nu kijken wie boven aan staat in de populair poll die gaat er dus ook weer uit!!!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings