Gaat Beau of Billy naar huis? Je leest het hier!

Gaat Beau of Billy naar huis? Je leest het hier!

Het is zover. Al de hele dag hebben de bewoners op dit moment gewacht, de eliminatie kan beginnen. M’n hart zit in m’n keel zucht Billy. De spanning is van haar en Beau haar gezicht af te lezen. Linda loopt naar voren en neemt het woord. Er wordt vandaag positief gestemd, de bewoners moeten dus hun stem uitbrengen aan degene waarvan zij vinden dat ze moet blijven. Vandaag zullen de mannen als eerst stemmen en daarna komen de stemmen van de vrouwen. Linda nodigt Beau en Billy uit om naast hun eigen zuil te komen staan.

Baldr is de eerste die zijn stem uitbrengt. Zijn stem gaat naar Beau. Ik vind gewoon dat Beau moet blijven geeft hij als uitleg. Cemal is de volgende en vertelt dat zijn stem ook naar Beau gaat, omdat hij vindt dat Billy soms twee kanten heeft. Ondanks de kritiek krijgt de Billy toch een knuffel van hem. Dan is Mehmet aan de beurt. Ik ben met deze stemming niet objectief begint hij. En stemt op zijn vriendin Billy. Bas loopt naar voren. Beau we hebben een mooie tijd gehad, toen Utopia nog geen spel was. Maar dat is het nu wel zegt hij. Zijn stem gaat dus naar Billy. Hierna is Ivan, ook zijn stem gaat naar Billy, zonder uitleg.

Hierna volgende vrouwen. Linda is de eerste. Het gesprek met haar zus, heeft haar dingen doen inzien. Haar stem gaat naar Billy. Fay staat op om haar stem uit te brengen. Ze richt zich tot Beau. Je hoort hier en je bent mijn vriendin laat ze haar weten. En hangt dan ook haar amulet aan Beau haar zuil. Haar zus Demi is de volgende, ze stemt ook op Beau. Het is gelijkspel. Romy is de allerlaatste en heeft de doorslaggevende stem. Ze is al hard aan het huilen en begint haar brief voor te lezen. Voor mij is dit een worst-case-scenario, met deze toppers wilde ik de finale doen begint ze. Ze vindt dat Billy en Beau beide een toevoeging voor Utopia zijn. Kiest ze voor iemand die vanaf het begin in Utopia is en op veel vlakken heeft meegewerkt in de mini samenleving? Of gaat ze voor iemand die altijd anderen wil helpen, een echte powervrouw is en zichzelf heeft laten zien? Al met al zijn jullie mijn twee schatten gaat ze huilend verder. Ze zet de vriendschap opzij en probeert het van een andere kant te bekijken. Met het oog op de eind pot, die het leven van iemand kan veranderen kiest ze voor Billy. Linda loopt naar voren en vertelt dat Beau Utopia zal moeten verhalen. Vandaag zal haar avontuur ten einde komen….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Martina Hoekstra at 19:38

  ik ben echt voor billy uiteindelijk heeft iedereen dasr 2 gezichten. en billy zegt toch alles eerlijk zelfs bas stemt beau weg dus dat had ik niet eens verwacht. maar goed dat is Utopia. het word nu spannend.

 2. Corry at 14:14

  En Romy wordt er door Billy dadelijk zelf uit geflikkerd, want ze heeft het al meer aangekaart tegenover o.a. Mehmet.
  Dat er ook op Romy en Cemal gestemd moet worden omdat zij ook heel sterk zijn.
  Maar Billy die zet iedereen aan en speelt dan de onschuld en laat een ander er voor opdraaien.

 3. joke gotte at 13:39

  nou het klopt weer Romy de schijnheilige Billy heeft het voor mekaar en dat domme wicht trapt er weer in .En Billy stuurt jou straks er uitdaar is ze al die tijd mee bezig er kloppen hier dingen voor geen meter .Ik hoop dat Romy de volgende is want die gun ik niks meer met mij vele andere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *