Demi en Fay willen geld schenken aan een goed doel

Demi en Fay willen geld schenken aan een goed doel

Terwijl Beau in haar huisje zit, komen Demi en Fay naar haar toe. De twee hebben namelijk een idee die ze met hun vriendin willen delen. Demi begint en zegt dat zij en Fay erover na aan het denken zijn om een deel van hun geld te doneren aan een goed doel. Beau knikt, ze vindt het een goed idee en heeft hier zelf ook vaak over nagedacht. Als ze vandaag blijkt dat ze in Utopia mag blijven, wil ze ook graag iets doen met een initiatief die ze heeft gevonden. Hoe hard hebben wij het geld nou ook nodig? vraagt Fay zich hardop af. Ze vindt dat andere mensen het harder nodig hebben. De dames besluiten niets tegen de andere bewoners te zeggen, totdat ze een concreet plan hebben en een goed doel hebben uitgekozen. Dit vindt Beau een goed plan en ze complimenteert de tweeling over het idee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Harry at 08:43

    Dat kost jullie wel de kop, het was beter geweest om dat in overleg te te doen. Maar ja zoveel voegen jullie toch niet toe aan utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *