Beau en Romy huilen het uit na de eliminatie

Beau en Romy huilen het uit na de eliminatie

Nadat Romy haar beslissende stem aan Billy heeft gegeven en Beau dus naar huis moet loopt de rest van de groep op Beau af om haar een knuffel te geven. Romy is ondertussen huilend naar buiten gelopen maar ook Beau heeft even tijd voor zichzelf nodig. Laat me maar even alleen zegt ze met gebroken stem tegen de bewoners die om haar heen staan. Huilend loopt ze naar buiten, richting haar huisje. Daar aangekomen ploft ze huilend en zuchtend op haar bed, terwijl ze verdrietig om zich heen kijkt. Wat later besluit ze dat het tijd is om op te ruimen en haalt ze de eerste foto’s van de muur. Al snel komen Demi en Fay langs om haar een hart onder de riem te steken en om haar te vragen of ze moeten helpen. Het komt wel goed schat zegt Beau lief tegen Fay als ze vraagt of ze iets kan doen.

Cemal rent ondertussen achter Romy aan en wil haar vastpakken. Laat me met rust roept ze geëmotioneerd uit. Iets verderop krijgt Cemal haar toch te pakken. Huilend valt Romy in de armen van Cemal. Met lange halen brult ze het uit van verdriet. Cemal probeert haar te troosten maar dit lijkt niet te lukken. Op dit moment is Romy ontroostbaar en verdrinkt ze in haar eigen tranen. Beau haar laatste momenten in Utopia zijn aangebroken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Ria at 15:21

    Wat heb ik voorspelt doorgestoken kaart lees op Utopis nieuws hoe iereen erover denkt het zelfde als ik.Niet meer kijken

  2. Jojo at 14:08

    Valt vies tegen Romy…je zei dat je met je gevoel zou stemmen en dat heb je niet gedaan…wegwezen samen met die zogenaamde vriendin Billy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *