Romy houdt zich schuil na haar beslissende stem

Romy houdt zich schuil na haar beslissende stem

Romy is ontroostbaar nadat ze de beslissende stem heeft moeten uitdelen. Terwijl Beau haar spullen aan het pakken is, zoekt Romy steun bij Billy en Bas. De twee knuffelen veel, terwijl de tranen over Romy haar wangen blijven rollen. Met betraande ogen kijkt ze richting het huisje van Beau, waar Beau haar spullen pakt. Demi, Fay, Baldr en Cemal staan bij haar. Ik wil eigenlijk naar haar toe huilt Romy. Billy adviseert Romy om haar gevoel te volgen. Met lichte tegenzin stapt Romy op Beau af. Kan ik je helpen? vraagt ze voorzichtig. Na een korte nee van Beau draait Romy zich weer om. Kom je mee naar de caravan Bil? vraagt Romy. De twee zonderen zich af in de caravan en Romy besluit een brief voor Beau te schrijven. Nadat ze wat lieve woorden op papier heeft gezet, slaakt ze een diepe zucht. Ik durf niet naar buiten fluistert ze. Billy merkt op dat het wel mee zal vallen en dat Beau echt niet boos op haar is, maar Romy is hier niet zo zeker van en besluit zich nog even schuil te houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *