Beau heeft Utopia definitief verlaten

Beau heeft Utopia definitief verlaten

Nadat Beau de minste stemmen heeft gehad is het nu tijd voor haar om Utopia te verlaten. Ze heeft al haar spullen gepakt en geregeld dat haar huisje naar de tweeling gaat met als uiteindelijke doel dat Beau het zelf overneemt. Na het maken van een groepsfoto loopt de hele groep met haar mee richting de poort. Bij het hek draait Beau zich om en neemt ze plaats voor de groep. Cemal biecht op dat hij vergeten is om een abc-tje te maken. Improviseer maar grapt Beau. Cemal doet dit maar al te graag en samen met een aantal anderen roept hij wat lieve woorden. Als dit achter de rug is heeft Beau nog wat te zeggen. En legt uit dat het huisje naar de tweeling gaat en het zakgeld naar Baldr. Zij weten wat ik daarmee wil benadrukt ze. Ook benoemt Beau dat ze een mooie tijd heeft gehad. Ik wens jullie het beste en wees lief voor elkaar sluit ze af. Dan is het tijd om te knuffelen. Demi, Fay en Romy houden het niet droog en ook Beau heeft het zwaar, maar ze houdt zich sterk. Na een laatste keer achterom gekeken te hebben verdwijnt Beau dan echt voorgoed uit Utopia. Haar avontuur zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *