Hoe reageren de bewoners op het vertrek van Beau?

Hoe reageren de bewoners op het vertrek van Beau?

Als Beau mini samenleving Utopia heeft verlaten blijven Baldr, Demi en Fay achter bij het hek. De drie hebben het zwaar en troosten elkaar. Als Bas bij de tweeling komt kijken of alles goed gaat, zegt Demi dat ze niet van hem had verwacht dat hij op Beau zou stemmen. Maar het is wat het is, en dit is het spel gaat ze verder. Maar dat neemt niet weg dat we dit echt niet leuk vinden snikt ze verder.  Ook Romy heeft het duidelijk moeilijk met het vertrek van haar vriendin. Ze zoekt troost bij de tweeling en ook Billy biedt steun. Wat is ze lief he zegt Romy door haar tranen heen. De laatste lieve woorden van Beau hebben haar duidelijk goed gedaan. Ik vind dit echt heel tof van haar benadrukt ze. Maar zo is Beau zeggen de anderen in koor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *