Bas stimuleert Baldr om een eigen single op te nemen met het geld wat hij van Beau heeft gekregen

Bas stimuleert Baldr om een eigen single op te nemen met het geld wat hij van Beau heeft gekregen

Beau heeft Utopia moeten verlaten en heeft haar zakgeld aan Baldr geschonken. Als Baldr met Bas en Ivan van het zonnetje staat te genieten, grapt Bas om straks even samen te komen met de BV. Even hem ontkleden van zijn machtspositie haakt Ivan hier op in. De mannen beginnen te lachen. Inleveren dat geld, Baldr grapt Bas verder. En vraagt hem wat hij gaat doen met het gekregen geld, wat maar liefst 800 euro bedraagt. Hij stelt voor om zijn droom werkelijkheid te maken, een eigen single. Baldr haalt zijn schouders op. Dan is alles in een keer op voegt hij eraan toe. Boeiend! Het levert toch ook geld op of niet? reageert Bas fel. Baldr twijfelt echter of hier genoeg mee opgebracht kan worden. Het is jouw geld, Baldr gaat Bas verder. Hij vindt dat hij zijn doel werkelijkheid moeten gaan maken. Maar of Baldr dit ook echt gaat doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *