Romy is blij dat ze voor Billy gekozen heeft

Romy is blij dat ze voor Billy gekozen heeft

Romy had het erg zwaar toen zij moest kiezen tussen haar twee vriendinnen Beau en Billy. Uiteindelijk heeft zij ervoor gekozen Billy in Utopia te laten en Beau naar huis te sturen. Romy was hier erg emotioneel onder en vond het heel erg om te kiezen tussen haar twee vriendinnen. Als Beau een paar uur het Utopia terrein heeft verlaten lijkt Romy zich alweer beter te voelen. Ik voel me eigenlijk wel prettig zegt Romy. Dat komt door wat Beau tegen mij heeft gezegd voegt ze eraan toe. Ook geeft ze aan achter haar keuze te staan en is blij dat de groep dit ook zo opvat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *