Demi en Fay doneren stiekem geld aan het goede doel

Demi en Fay doneren stiekem geld aan het goede doel

Beau heeft Utopia verlaten. Voor Demi en Fay, de vriendinnen van haar is dit geen leuk nieuws. De twee vinden het erg jammer dat Beau is vertrokken. Nadat Beau al even weg is wordt het Demi even teveel en huilt uit bij haar zus Fay. Ik vind alles k*t zegt ze terwijl ze haar tranen wegveegt. Fay omarmt haar en troost haar met lieve woorden. Al snel wordt Demi rustiger en samen besluiten ze straks een rustig avondje te hebben.

Wat later bespreken ze het plan om geld te doneren wat ze gisteren ook al eens besproken hebben. De twee hebben met hun eigen bv veel geld verdiend. Dit geld willen zij graag besteden aan een goed doel zodat andere mensen hier ook blij van worden. We gaan gewoon geld doneren zeggen de twee tegen elkaar. Ik heb nog nooit zoveel geld gedoneerd, ik voel me zo goed vervolgd Fay enthousiast. Toch is de tweeling bang hoe de rest van de groep hierop gaat reageren. Snel pakken de ze de telefoon een bellen stichting Het Vergeten Kind met het goede nieuws. Demi en Fay vertellen enthousiast dat ze het geld willen doneren. De stichting weet niet wat zij horen en zijn erg blij. Het is hartverwarmend zegt de persoon aan de telefoon. Het is echt bijzonder eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 12:30

    Als ik het goed gehoord heb, kwam de suggestie van Beau, als een soort voorwaarde voor het overnemen van haar huisje.

  2. Heidy at 11:13

    Geweldige actie van de Twins!!! Wat zal Ivan boos zijn die is er zo van overtuigd dat hij zal gaan winnen, hij is helemaal belust op het geld! Hij is niet de persoon om Utopiaan van de eeuw te worden, hij heeft, net als Bas, al een keertje gewonnen. Ik vind dat beiden heren geen recht hebben op deze titel. Wat de anderen ervan vinden moeten zij weten. De twins hebben door hard werken dit geld verdient en mogen ermee doen wat ze willen. Zij zullen toch niet meedingen naar de titel dat weten ze zelf ook wel, ze zitten bijna iedere week op de schopstoel. De twins hadden sowieso aan de beurt geweest.

  3. Harry at 10:24

    Dan is het ook terecht dat ze er uitgaan, zij kunnen wel zeggen dat het hun eigen geld is, maar het is geld van alle utopianen. Dus een hele dommeen eigenwijze actie.

  4. RINA at 10:02

    Wat goed van de twins. En wat zullen de anderen kwaad zijn . Geldwolven. Maar ik denk wel dat nu de twins aan de beurt zijn en zeker na deze actie. Het vergeten kind is een goed doel dus!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *