Billy is bang volgend week weer genomineerd te worden

Billy is bang volgend week weer genomineerd te worden

Gisteren zaten Billy en Beau samen in de gevarenzone. Uiteindelijk kreeg Billy de meeste positieve stemmen, waardoor Beau Utopia per direct moest verlaten. Op deze nieuwe dag vraagt Romy aan Billy hoe het nu met haar gaat en hoe zij heeft geslapen. Billy antwoordt dat ze vannacht wel een paar keer heeft moeten denken aan de nominatie van volgende week. Als dezelfde mensen weer op mij stemmen zit ik weer op de bank legt ze verder uit. Romy antwoordt dat zij denkt dat dit niet het geval zal zijn. Billy kan daar nog niets zinnigs over zeggen, maar ze is wel blij dat ze nu nog in Utopia is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. RINA at 10:07

    Ik denk wel dat ze weer word genomineerd, maar diegenen die haar erin hielden die doen dat ook weer dus!!! Blijft ze weer. Al hoop ik het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *