Het korte centraal van 18 april

Het korte centraal van 18 april

De bewoners zijn bij elkaar gekomen om even kort wat te bespreken in een centraal. Je leest hier de belangrijkste besproken punten van 18 april terug. De bewoners hebben buiten in het zonnetje vergaderd. Romy begint het centraal en er wordt besloten dat Billy vandaag zal notuleren. Baldr vertelt dat er ruim 2000 euro is verdiend met de Carribean Night, waar de groep enthousiast op reageert. Nadat alle overige financiën ter sprake zijn gekomen, komen de bezittingen van Beau ter sprake. Linda vertelt dat Beau haar hutje aan Demi en Fay heeft gegeven en haar zakgeld aan Baldr. Al snel hebben de bewoners het over het Utopiaanse eindfeest, wat een groots evenement moet gaan worden. Er wordt gesproken over de taakverdeling en op wat voor manier de bewoners de artiesten die op dit evenement komen optreden kunnen aankondigen. Na een kort centraal houden de bewoners het voor gezien en gaat iedereen weer hun eigen weg. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *