Demi en Fay confronteren Romy, heeft zij iets te maken met het mysterieuze briefje?

Demi en Fay confronteren Romy, heeft zij iets te maken met het mysterieuze briefje?

Een tijdje geleden heeft Ivan een mysterieus briefje op zijn bed gevonden, waarop stond dat Linda in zijn dagboek gelezen zou hebben. Demi en Fay hebben dinsdag van hun broer gehoord dat hij Romy heeft horen zeggen dat het briefje afkomstig zou kunnen zijn van een van de tweeling. Demi en Fay besluiten daarom verhaal te halen bij haar. In het hutje confronteert Fay Romy met wat ze gehoord heeft. Romy ontkent dat zij de tweeling heeft beschuldigd. Ik heb tegen Ivan gezegd dat het een vrouwenhandschrift is en dat het een van de vrouwen zou kunnen zijn maar meer niet legt ze verder uit. Dus je zegt dat mijn broer liegt? vraagt Fay fel aan haar. Romy antwoordt dat dat niet zo is. Het is verkeerd overgekomen denk ik benadrukt ze. De dames praten nog verder over wat er zich heeft afgespeeld rondom het briefje. Demi en Fay willen nogmaals benadrukken dat zij absoluut niets met het briefje te maken hebben. Romy gelooft haar mede bewoners en is zelf eigenlijk helemaal klaar met het mysterie. Ik wil het er eigenlijk niet meer over hebben. Dus het is nu uit de wereld toch? sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *