Ivan neemt het op voor Romy rondom het mysterieuze briefje

Ivan neemt het op voor Romy rondom het mysterieuze briefje

Nadat Romy Demi en Fay verlaten heeft, bespreekt de tweeling met elkaar wat ze zojuist gehoord hebben. Wat moet ik hiermee? vraagt Fay zich hardop af. De twee concluderen dat het erg vreemd is dat hun broer en Romy iets heel anders zeggen. Ze was gelijk aangevallen, dat zegt genoeg gaat Fay verder. De tweeling twijfelt over wat de waarheid is en lijken er niet uit te komen. Het is een welles-nietes verhaal besluit Fay.

Nadat Romy met de tweeling heeft gesproken, spreekt ze Ivan aan over het briefje. Ze vraagt hem of zij misschien toch, zonder dat ze dat zelf kan herinneren, Demi en Fay heeft beschuldigd. Ivan zegt van niet en samen gaan ze naar het hutje om dit uit te leggen aan de tweeling. Zij heeft nooit jullie namen genoemd neemt Ivan het voor Romy op. De tweeling geeft aan dat ze het vreemd vinden dat ze iets anders horen van hun familie maar dat ze het uiteindelijk het allerbelangrijkst vinden dat duidelijk is dat zij en Chipp niets te maken hebben met dit briefje. Ik was het briefje eerlijk gezegd alweer vergeten geeft Ivan toe en daarmee lijkt het gesprek op een einde te lopen. Ik heb geen zin dat dit spanning gaat opleveren zegt Fay tegen Ivan. Volgens Ivan doet dit het niet en is het goed dat de tweeling erover praten als ze iets dwarszit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 17:42

    Wat een stelletje leugenaars die twee Romy gauw naar huis je liegt net zo als Ivan het klopt wat we toch elke keer zien dat je heel goed mensen kan bedonderen ,Dit is helemaal geen Utopia dit walgelijk om te zien hoe mensen enkelt voor het geld gaan .Dan gaan terecht over lijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *