X

Gerrit gaat verhaal halen bij Shelley na de stemronde

De nominaties zijn geweest en hierbij heeft Shelley op Franny en Gerrit gestemd. Ook heeft Shelley tijdens haar speech aangegeven dat Gerrit aan haar denkt wanneer hij dingen met Franny onderneemt. Nu de nominaties voorbij zijn haalt Gerrit hierover verhaal bij Shelley. Gerrit laat weten dat Shelley hiermee het intieme moment tussen Franny en Gerrit bedoelt maar Shelley geeft aan van niet. Shelley zegt dat Gerrit dit zo kan interpreteren maar dat dit niet de bedoeling was. Wat denken jullie dat Shelley hiermee bedoelt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (3)

  • Treiteren uit haar jaloerse.
    Daarom ook groepering gemaakt dat andere op hem stemmen

  • Het liefst zag ik Shelley en Gerrit maar dat kan niet dan blijft er maar een over Nieuwkomers willen jullie alstublieft de juiste naar huis sturen.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings