X

Alexandra en Mylène zijn niet blij van Mariska haar inzet tijdens de Hollandse avond

Mylène en Alexandra zijn niet blij met de inzet van Mariska tijdens dit evenement. Gerrit hoort afgelopen avond dit gesprek en voegt zich erbij. Ik wil even één ding zeggen, Hiske heeft er vanavond wel echt helemaal alleen voor gestaan hè. Merel heeft ook niet veel gedaan zegt hij. Laat dat heel duidelijk zijn benadrukt hij. Mylène reageert bevestigend. Maar luister, His is toch altijd degene die keihard loopt te werken? eindigt Alexandra. Gaan Alexandra en Mylène Mariska er nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.8/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • De blauwe blk want je zegt iets over dde raspaarden. ik hoop dat er vandaag weer veel wordt doorgepraat. Wanr hier geld censuur

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings