X

Merel wil presentatrice worden en mag namens Shownieuws wat interviews afnemen

Naast alle bezoekers en de artiesten die afgelopen avond tijdens de Hollandse avond betreden is ook Shownieuws aanwezig. Ze houden een interview met Merel, waarin Merel trots laat weten dat het al een lange tijd haar droom is om presentatrice te worden van Shownieuws. Nu Shownieuws dit gehoord heeft, besluit de verslaggever de microfoon te overhandigen aan Merel. Merel stapt vervolgens in haar rol als presentatrice en ze gaat haar mede bewoners langs om een kort interview te houden. Vervolgens geeft ze met pijn in haar hart de microfoon weer terug. Zie jij Merel als presentatrice?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 2.9/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (3)

  • Nou niet echt ze zal nog een hoop moeten leren, maar madame de poederdoos denkt al dat iedereen op haar zit te wachten, zal ze toch eerst haar mentaliteit eens moeten gaan veranderen, met haar kapsones.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings