X

Bekijk hier de laatste drie minuten van Utopia 2 terug

Utopia 2 is inmiddels ten einde. De streams zijn offline. De finale is uiteraard al opgenomen maar deze zal enkel en alleen op de tv te zien zijn. Na de lunch waar de familie en vrienden van de finalisten bij waren nam Billy de presentatie op zich, en keek terug op zes jaar Utopia. Op het moment dat de winnaar van Utopia 2 bekend zou worden gemaakt werd er afscheid genomen van de streamers en ging het beeld op zwart. De laatste drie minuten kun je hier nog eens terug zien:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 320    Gemiddelde: 3.5/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (5)

  • Billy merkte op dat deze 5 winnaars Utopia neergezet hebben.Dat is niet eerlijk ten opzichte van diegenen die weggestemd zijn

  • Vanmorgen begon het al. Uit gewoonte even na het wandlen met de doggies ff koffiedrinken en Utopia kijken...………..…………..zwarte streams. Ik vind het verschrikkelijk.

  • Er staan / stonden een paar in de finale die daar niet thuis hoorden maar nu wel met de eer gingen 'strijken' .
    Verder hebben die 5 niet alléén Utopia neergezet , integendeel zelfs . Billy had beter moeten weten .

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings