X

Utopia bewoners herdenken oud mede bewoner en vriend Cees Kamer

Gisteren kwam het droevige nieuws naar buiten dat Cees Kamer op 1 januari 00:20 uur overleden is aan de gevolgen van kanker. Dit heeft veel impact gemaakt bij de andere Utopianen. Social media stroomt dan ook vol met herdenkingen van zijn oud mede bewoners. Romy en Cemal blikken terug op hun bijzondere vriendschap met Cees. En Jessie noemt Cees een wijze man waar hij altijd naar toe kon als er iets was. Ook andere mede bewoners kijken terug op Cees welke duidelijk een vaderfiguur voor hen was.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 2.5/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (4)

  • Mooie woorden ondanks dat wij Cees niet hebben ge kent, slechts alleen maar van de utopia afleveringen begrijp ik de lieve berichten.
    Hij inspireerde ons ook een man met een hart vol liefde.
    Familie en vrienden en utopianen sterkte.
    Blijf dicht bij mekaar. Liefde is een groot goed en dat was Cees koester dit.
    Nathalie en ferry

  • Lieve jessie Billy ruud cemal romy en alle anderen uit Utopia gecondoleerd vondt hem spontaan lief vaderfiguur ontzettend aardige man wat gaan we cees missen fam vrienden van cees gecondoleerd met dit verlies groetjes uit breda

  • Ik vond kees een heel lieve nette schone
    man ik heb alle afleveringen van hem gevolgd. Toen hij laatst vertelde dat hij niet meer lang te leven heeft stonden de tranen in mijn Oog en rust in vrede zijn familie veel sterkte toegewenst.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings