Fay en Demi vallen in de smaak bij de bewoners

Fay en Demi vallen in de smaak bij de bewoners

Fay en Demi zijn de twee nieuwe bewoners. De tweeling heeft zich zojuist voorgesteld tegenover de groep en dat roept natuurlijk reacties op. In dit bericht lees je terug hoe een aantal bewoners over de twee mooie dames denken terug.

Terwijl Jeroen, Jacco en Cemal de kisten gaan halen bespreken ze de nieuwelingen. Het zijn geen lelijkerds zegt Jeroen tegen de rest van de andere mannen. Volgens Jacco maakt vooral Cemal kans, aangezien Fay op getinte jongens blijkt te vallen. De drie mannen zijn onder de indruk van de komst van de nieuwe bewoners en hadden dit duidelijk niet verwacht. Ook Jessie ziet de dames  wel zitten. Ik weet niet eens of dat past, met zijn drieën in de boot grapt hij buiten met Karin.

Maar de mooie dames zorgen ook voor de nodige jaloezie. Billy wordt snel jaloers maar voor nu lijkt ze nergens last van te hebben. Samen met Romy bespreekt ze de nieuwe bewoners. De twee vinden het een leuke toevoeging voor de groep en zijn erg enthousiast. Voor het eerst voel ik me niet wankel als een nieuw bewoner binnenkomt zegt Romy tevreden tegen Billy. Ramona probeert wat later Romy te polsen, maar ze verzekert haar dat ze geen zich geen zorgen maakt. Maar Ramona maakt zich wel een klein beetje druk.  Als iemand aan Boyd zit, word ik woest voegt ze er bezorgd aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet at 19:56

    Natuurlijk vallen ze in de smaak, het zijn leuke meiden. En Billy hoeft niet jaloers te zijn. Ik denk dat Jessy toch geen kans maakt . Want ze zullen ongetwijfeld naar Utopia gekeken hebben. BIJ Romy kan het nog wel eens anders gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *