Romy drukt op de zoemer voor een mededeling

Romy drukt op de zoemer voor een mededeling

Romy drukt op de zoemer om de groep bij elkaar te krijgen. Ze heeft namelijk wat te melden. Ze twijfelt en lijkt er vrij zeker van dat ze Utopia wil verlaten. Gaat ze naar huis?

De groep komt bij elkaar in de loods en huilend begint ze aan haar verhaal. Ik weet het allemaal niet meer zo goed snikt ze. Ik ben ongelukkig nu hier. De ene keer wil ik wel naar huis, de andere keer wil ik blijven. Ik kan het niet meer zo, en ik hoop dat ik heel veel steun ga krijgen, anders houd ik het niet vol voegt ze eraan toe. De groep reageert kritisch. Je maakt ruzie met mensen die je willen steunen reageert Bas. Ook Victoria is het daarmee eens. Volgens haar is Romy vaak genoeg hulp geboden maar ze neemt de adviezen die ze krijgt vaak niet aan. Daarom wil ze Romy meegeven dat ze wel open moet staan voor hulp. Dit omdat het haar anders niet gaat lukken. Dan neemt ook Ramona het woord.  Ik bied je alle hulp van de wereld, maar ik vraag me af wat ik nu nog extra voor je kan doen. Ik denk dat dit het moment is waarop je voor jezelf moet kiezen. Je moet het zelf doen gaat ze verder. Uit de groep komen van verschillende kanten adviezen, die Romy deels tot zich neemt. Ze voelt zich aangevallen en reageert fel maar snapt ook dat de groep het beste met haar voor heeft. Als laatste neemt ook Cemal het woord. Hij zegt dat Romy en hij het beiden moeilijk hebben met de situatie, maar dat dit iets is waar ze samen uit moeten komen. Hij bedankt de groep voor hun adviezen en wanneer iedereen is opgestaan loopt hij naar Romy toe, die hem huilend in de armen valt. Stop nou eens met tegen jezelf zeggen dat je het niet kan zegt hij lief tegen haar.  Jij bent een supersterke vrouw en jij kunt dit benadrukt hij. Gaat Romy het volhouden, of vertrekt ze alsnog?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. Jans at 09:22

    wat een vreselijk uitzending met Romy, met dat schreeuwen en weer aandacht vragen ze laat een ander niet eens uitspreken ,waarom word ze niet naar kantoor geroepen? zodat ze een officele waarschuwing krijg

  2. marjan at 19:12

    Lekker naar huis gaan ,word een beetje moe van haar.Altijd die jaloezie van haar en dat huilen. En dan maar roepen dat cemal veel jonger is dan haar in het doen en laten , sorry Romy maar je moet zelf nog heel veel leren. Dus op naar huis.

  3. Margriet at 18:27

    Ga maar naar huis,dat is mijn advies. Het is beter voor haar ,Cemal en de groep. IK snap eigenlijk niet waarom ze op die toeter heeft gedrukt. Ze gaat toch niet uit zichzelf .Alleen maar aandacht.
    .

  4. yasmin at 17:20

    Dadelijk pakt cemal haar alleen maar terug omdat hij haar zielig vindt. Het is echt een klein kind die romy.. tijd om volwassen te worden en niet zo jaloers zijn naar alles iedereen.

  5. Jans at 13:37

    het is net een gewone straat Utopia daar gebeur zoiets ook jammer het was in het begin zo speciaal programma Laat haar maar naar huis gaan en weer een nieuwe bewoner er in

    • Ina at 00:45

      Ze is nog jong,en zit net in een proces dat ze allemaal het niet meer begrijpt,en als je dan hoort war Billy zegt staan mijn haren overeind wie roept ook niet vaak ik ga naar huis biĺy, maar ja die manupileerd j essie nog steeds om terug in zijn boot te mogen,hoop dat jeddie verliefd word op een van de tweeling, dan gaat Billy door het lint,.weet het is wel leed vermaak kan er niks aan doen,

  6. Rina at 11:16

    Ze krijgt goede adviezen van de groep, ze dwingt Cemal bijna om bij haar te blijven of ze gaat weg.
    Ze zou haar jaloezie wat in toom moeten houden want die is heel erg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *