Romy besluit met Fay te praten na alle commotie

Romy besluit met Fay te praten na alle commotie

Tijd weer voor wat nieuws in Utopia. Het draait de afgelopen dagen veel om Cemal en Romy. Zo liet Romy vanmorgen weten dat ze Utopia wilde verlaten, uiteindelijk bleef ze maar vroeg wel steun van haar mede bewoners. Wat later sprak ze met nieuwe bewoner Fay.

Want Fay en Demi hebben door dat hun komst behoorlijk wat heeft losgemaakt bij Romy. Het verbaast de tweeling dan ook niet dat Romy met Fay wil praten. Wat ze wel raar vinden is dat Demi niet bij dit gesprek aanwezig hoeft te zijn. Eenmaal buiten vertelt Romy aan Fay hoe ze zich voelt. En legt uit dat de relatiebreuk haar veel doet en dat de komst van Fay en Demi haar soms onzeker maakt. Ik vind je een hele toffe chick, maar ik vraag je wel om rekening met mij te houden benadrukt ze. Fay wil op haar beurt weten wat ze dan precies verkeerd heeft gedaan maar Romy zegt dat het niet aan haar ligt maar aan Cemal. Toch vindt ze het fijn als Fay weet wat haar dwarszit. De twee meiden kletsen nog even door over de gevoelens van Romy en geven elkaar na het gesprek een dikke knuffel. Laten we hopen dat het de komende tijd wat rustiger blijft rondom Romy en Cemal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 17:57

    Romy ga naar huis,hier heb jij niets meer te zoeken. Je loopt iedereen voor de voeten,En je loopt je zelf je de weg.Zoek ingv Hulp voor je zelf.

  2. yasmin at 22:35

    Romy aub doe even normaal. Heb je totaal geen eergevoel, al ben je onzeker laat wat ballen zien. Zet je erover heen. Je laat jezelf zo kennen. Ga anders lekker naar huis. En cenal mag doen wat hij wil. Hij is jouw bezit niet. Zonder he onzekerheid zou je een mooier mens zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *