Roy Donders zal onder begeleiding van Boyd een tatoeage bij een Utopia fan zetten

Roy Donders zal onder begeleiding van Boyd een tatoeage bij een Utopia fan zetten

Roy Donders en zijn vriend Marvin logeren dit weekend in Utopia. Als Roy binnen is en alle bewoners gedag heeft gezegd leest hij een brief voor met lieve woorden voor de bewoners. Maar hij vertelt ook dat hij iets wil doen in het weekend dat hij er is. Daarom stelt hij voor dat alle bewoners iets bedenken wat hij samen met Marvin kan doen in Utopia. Elke bewoner heeft tien minuten om een idee te bedenken en dit vervolgens te pitchen. Niet veel later doet iedereen zijn zegje en doet Roy al snel zijn keuze. Het idee van Boyd ziet Roy wel zitten. Boyd stelt namelijk voor om samen met Roy en Marvin een tattoo te ontwerpen. Deze tattoo komt op de Utopia courrant te staan en hier kan iedereen op bieden. De persoon met het hoogste bod krijgt deze tatoeage. Maar dat is nog niet alles, Roy zal deze tatoeage zetten. Natuurlijk zal hij dit doen onder begeleiding van Boyd en hij belooft de tattoo te herstellen als de desbetreffende persoon er niet blij mee is. De opbrengst van de tattoo zal gaan naar het boek van Victoria waarin een aantal heftige verhalen worden gebundeld die Boyd eerder heeft ontvangen bij de actie van het winnen van een gratis tattoo.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 11:44

    Treurig dat mensen die naar Boyd schrijven hun verhaal gaan terugzien in een boek van Vic
    Heeft ze daar toestemming voor gekregen?

    • anneke at 13:36

      Ook ik vindt dat niet kunnen, de mensen hebben niet geschreven om hun rijker te maken.
      Moeten eerst toestemming vragen aan de mensen die hun verhaal hebben geschreven.
      Het verhaal wat gewonnen heeft had niet op tv gezegd moeten worden. Ik vond het namelijk een heel erg verhaal om dat op tv te zeggen (namelijk een bekend verhaal)
      En hij had toch twee andere verhalen gekozen , en ik dacht dat die het ook zal worden.
      Jammer voor de mensen die dachten dat hun een tatoo kregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *