X

Groeien Jessie en Billy weer naar elkaar?

Een paar dagen geleden werd Jessie door Billy op date gevraagd. Ze vindt dat het goed tussen hen gaat en wil graag een volgende stap nemen. Dit liep allemaal anders toen Jessie erachter kwam dat niet alleen zij achter deze date zou zitten. Er ontstond onenigheid en uiteindelijk maakte ze het weer goed. Zo goed zelfs dat ze zojuist een date hebben gehad. Jessie heeft in de keuken gestaan om een uitgebreid diner voor zijn mede bewoner klaar te maken. Als alles klaar is gaan de twee naar buiten waar ze romantisch gaan zitten eten. Het voorgerecht bestaat uit broodjes met carpaccio, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Het hoofdgerecht nuttigen de twee aan het begin van de avond en later op de avond gaan de twee ook nog naar het concert van Jacco. Billy geniet overduidelijk van de date en ook bij Jessie is er zo nu en dan een glimlach te zien. Groeien de twee weer naar elkaar toe?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Reacties (3)

  • kan er nog iets anders dan dit? is toch net een stoplicht!!!!!!!!!!!!!!!!!ze gaan me echtvervelen

  • Nou Jessy,wat is met je gebeurt? Zomaar een menselijk trekje.Of is ditmisschien wel een afscheids dineetje .Voorals het penthouse klaar is.Want daar mag Billy niet komen.En dat weet ze alleen nog niet

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings