Groeien Jessie en Billy weer naar elkaar?

Groeien Jessie en Billy weer naar elkaar?

Een paar dagen geleden werd Jessie door Billy op date gevraagd. Ze vindt dat het goed tussen hen gaat en wil graag een volgende stap nemen. Dit liep allemaal anders toen Jessie erachter kwam dat niet alleen zij achter deze date zou zitten. Er ontstond onenigheid en uiteindelijk maakte ze het weer goed. Zo goed zelfs dat ze zojuist een date hebben gehad. Jessie heeft in de keuken gestaan om een uitgebreid diner voor zijn mede bewoner klaar te maken. Als alles klaar is gaan de twee naar buiten waar ze romantisch gaan zitten eten. Het voorgerecht bestaat uit broodjes met carpaccio, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Het hoofdgerecht nuttigen de twee aan het begin van de avond en later op de avond gaan de twee ook nog naar het concert van Jacco. Billy geniet overduidelijk van de date en ook bij Jessie is er zo nu en dan een glimlach te zien. Groeien de twee weer naar elkaar toe?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 19:35

    Nou Jessy,wat is met je gebeurt? Zomaar een menselijk trekje.Of is ditmisschien wel een afscheids dineetje .Voorals het penthouse klaar is.Want daar mag Billy niet komen.En dat weet ze alleen nog niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *