Open loods in Utopia is begonnen

Open loods in Utopia is begonnen

De voorbereidingen voor Open Loods zijn in volle gang. Zo zijn de dames druk bezig met hun haren krullen en sommige heren kleden zich wel drie keer om.Ook is een grote schoonmaak in volle gang. Elk deurtje, kastje en hoekje wordt schoongemaakt. Chipp heeft zijn eerste shirts ontworpen en zal deze ter verkoop bieden. Billy is druk in haar atelier, je kan bij haar vandaag live shirts en broeken laten bewerken. Jessie en Jacco hebben een actie bedacht waarin ze ongewenste paparazzi foto’s van de bewoners verkopen. Bas heeft Baas Beach helemaal klaargezet. Cemal doet de entree en verwelkomt de bezoekers. En Chipp en Beau staan druk in de keuken om pannenkoeken te verkopen. Jacco verkoopt ook nog zijn DVD’s vandaag! Die zijn deze week ook al op de webshop gekomen. Inmiddels zijn de gasten gearriveerd en het belooft een mooie dag te worden, nu maar hopen dat het ook nog iets op levert. Mocht er nog wat spectaculairs gebeuren tijdens dit evenement komen we er op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *