De bewoners vergaderen over de drankregel die overtreden werd

De bewoners vergaderen over de drankregel die overtreden werd

Nog voordat nieuwe bewoner Manon Utopia 2 in kwam hebben de bewoners een vergadering gehad. In dit bericht lees je de belangrijkste zaken terug. Na de Beach Party van afgelopen avond vinden de bewoners het tijd voor een vergadering. Het is namelijk niet volledig vlekkeloos gegaan omdat er naast een stroomstoring ook een afspraak is overtreden. De drankregel was om geen alcohol te drinken tijdens evenement en Brandon en Adriaan stonden hier helemaal achter. Toch hebben verschillende bewoners alcohol gedronken. Ik ben het vertrouwen kwijt zegt Brandon. Hij vond het niet professioneel en hoorde dit volgens hem ook van bezoekers. Toch kiezen de bewoners er na een lange discussie voor om de regel op te heffen en er wordt besloten dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor hun drankgebruik. Adriaan is het er niet mee eens.

Daarna vertelt Hiske over de gebeurtenissen van gisteren en over het evenement Zonnen in Utopia 2 dat morgen plaatsvindt. Jeffry geeft gelijk aan dat hij Hiske graag terug ziet als voorzitster, omdat ze alles op sleeptouw neemt tijdens de vergadering. Met z’n allen besluiten ze dat Hiske deze taak op zich krijgt. Zo vinden ze dat ze de vergaderingen in de toekomst verbeteren. Ook mogen de andere bewoners solliciteren bij Hiske voor de functie van notulist. Sanne en Shelley hebben hier allebei wel interesse in. Hiske vat vervolgens samen wat morgen het plan is van Zonnen in Utopia. Het is de bedoeling dat het evenement plaatsvindt van 14:00 uur tot 17:00 uur en dat de bezoekers voor 5 euro naar binnen kunnen. Niet alle bewoners zijn verantwoordelijk voor het evenement. Mike, Sanne, Gerrit, Hiske en Christel regelen alles voor Zonnen in Utopia en de anderen zijn vrij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *