X

Er worden voorlopig geen Utopiaanse spullen verkocht

Ik had niet verwacht dat dit zo’n commotie zou opleveren zegt Billy, doelend op de taxatie die ze met Romy heeft gedaan. Volgens haar was het de bedoeling om te kijken hoeveel waarde ze in Utopia hebben en wat ze eventueel mee kunnen nemen als ze een doorstart maken. Na een lange discussie gaat het drietal goed uit elkaar. Ik vond het een goed gesprek roept Romy. Ook Chipp en Billy houden er een goed gesprek aan over. De conclusie is dat ze voorlopig nog geen spullen gaan verkopen maar alleen kijken wat er allemaal is. Eerst moeten we ons focussen op het nu sluit Chipp af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • En ja hoor Billy weet het zo goed te vertellen ,dat je jet moet bespreken in de groep als je wat wilt doen.En wat doet zij met Romy de inboedel van utopia te prijzen en denkelijk te verkopen ,zonder overleg Daar gaat ze weer de zogenaamde bazin van Utopia zedoet ook niks meer aan haar kleding lijn,loopt de hele dag te huppelen.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings