X

Bas laat Baldr weten dat hij op Chipp gaat stemmen

De nominatieronde heeft gisteren aardig wat los gemaakt bij de bewoners. Zo was Fay in complete paniek dat Chipp in de gevarenzone zit en ook Madilia was flink van slag door de stemmen die zij ontving. Baldr was er echter opvallend rustig onder. Hij reageerde erg sportief en is zich ervan bewust dat het maar een spelletje is. Vandaag stapt Bas op Baldr af en bespreekt de eliminatieronde van vanmiddag. Ik ga wel op Chipp stemmen om te blijven zegt hij tegen hem. Dat wil ik wel even gezegd hebben voegt hij eraan toe. En spreekt vervolgens uit dat Baldr positief veranderd is de afgelopen weken. Je bent lekker bezig benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Reacties (1)

  • Waarom moet hij nu weer vertellen dat hij op chip gaat Kan hij het niet gewoon voor zich houden Hij is nog steeds niet eerlijk bezig, Ga naar huis neppert

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings