Chris doet een aanzoek op zijn knieën

Chris doet een aanzoek op zijn knieën

Tijdens het feest van de 80’s & 90’s, zit een dame in een trouwjurk, ook Chris is dit niet ontgaan, hij zegt tegen een aantal andere dames dat hij iemand ten huwelijk gaat vragen en stapt op het bruidje af. Hij vraagt rechtstreeks aan het bruidje, “Wil je met mij trouwen?”. Het bruidje in kwestie, herhaalde de vraag en zei direct erachter aan “Ja, hoor, ben benieuwd en uhh… ja, dat wil ik wel.” Chris schrok wel een beetje van het antwoord en weet zich even geen raad of weet zelfs even niets te zeggen. Het bruidje stond op en houdt deh hand van Chris nog steeds vast en vraagt aan Chris, “En nu?”. Zoals we Chris kennen was zijn reactie “Uhhh…”. Een andere dame kwam naar Chris toe en vertelde dat hij eigenlijk op zijn knieën het verzoek moest doen. Het bruidje zegt, “Oh ja, even opnieuw dan ja”. Vervolgens gaat Chris inderdaad op zijn knieën waarna een leuk gejoel te horen is van het publiek die hiervan getuigen zijn. Chris, inmiddels op zijn knieën stelde de vraag nogmaals “Wil je met mij trouwen?”. Waarop het bruidje nu geen antwoord gaf, ze moet lachen en toen Chris weer stond, omhelsde zij hem met een joel van blijdschap. Vanuit het publiek kwam de vraag wanneer is de datum dan, het bruidje zei, “Wanner hij hier uit is”. Chris vroeg nog wel even aan het bruidje, “Wat doen we, doen we het op huwelijksvoorwaarde of het andere”. Het bruidje zegt, “Neeeeee, ik ben geen uitbuitster”. Chris gaf aan dat scheelt dan wel er er valt maar weinig te halen. Vervolgens krijgt Chris een kus op zijn wang.

Zou Chris inderdaad wel een oogje op het bruidje hebben en zijn aanzoek menen?

Chris gaat op zijn knieën2

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 18:20

  Leuk hoe het “bruidje” het oplost. Goede anticipatie van haar. Geweldig.
  Ik denk dat Chris zo “wanhopig” op zoek is naar een vrouw, die wil “iedereen” wel. (iets voor Tineke dan ? 🙂 ). Maar alle gekheid op een stokje. Het is een leuk bruidje en kans dat bij Chris een vonkje is overgeslagen. Wij weten allen dat Chris naarstig op zoek is naar een vrouw (mogelijk zijn Utopia? ). Ik meen mij te herinneren dat ik ooit hier op de site las dat zijn medebewoners toen een vrouw voor hem zochten, zoiets als “Utopiaan zoekt vrouw” (zoals boer zoekt vrouw ). 🙂 Succes Chris op jouw pad, zoekende naar liefde. (lonely heart).

 2. Ladybug at 19:53

  Ik mag Chris wel.Dat is nu echt een “gouwe gozer “zoals wij dat noemen. Maar omdat hij verbaal niet altijd sterk is wordt hij niet serieus genomen in deze groep. Dat zegt meer van de groep dan van Chris.

 3. Leonie Steenman at 11:22

  Haha! Dat doe ik inderdaad wel ja, maar zonder drankje op had ik hier ook de humor wel van ingezien hoor;-)

   • Leonie Steenman at 18:38

    Ik weet niet wie deze reactie geplaatst heeft, maar ik was het in ieder geval niet zelf.
    Jammer, dat het wel onder mijn naam geplaatst is. Ben wel benieuwd naar wie dit geschreven heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *