Naomi voelt zich niet jarig

Naomi voelt zich niet jarig

Naomi zoekt Gio op, hij is al heel de tijd bezig en ze vind het maar niet leuk. Ze geeft aan dat ze zich niet jarig voelt. En graag naar huis wil, ze mist haar ouders. Gio plaagt haar een beetje dat ze had aan moeten geven wat voor cadeautje ze zou willen. Gio stelt voor om een rondje te gaan lopen, ondanks het niet optimale weer. Ook Bjorn ziet het en zegt dat het vanavond echt wel gezellig gaat worden. Niet zo down doen! Naomi geeft aan iedereen gewoon te missen. Bjorn kan zich er wel in vinden en had er gisteren ook last van toen hij bij het kampvuur zat. Iedereen heeft wel eens van die momentjes. Gio heeft ondertussen een paraplu gepakt en de twee gaan naar buiten. Ik weet niet wat je er van vind maar ik hoop dat je er iets van vind. Chris helpt even mee om de schaal met hapjes te onthullen. Het weer zit alleen niet echt mee voegt Gio eraan toe, we gaan wel lekker in de wellness zitten. Ik heb een lekker drankje, een tropical dream. Dan heb ik er no geen watertje bij en je moet je wel een beetje jarig voelen. Dat is het belangrijkste! Ik heb ook nog een klein cadeautje voor je omdat je 20 bent geworden. Ik wil je zeggen dat je veel voor mij betekend en veel waardering voor je heb. Je hebt je zelf in korte tijd ontplooit, en ik denk dat als ik ooit weg ga je nog harder gaat. Misschien hou ik je soms daarin wat tegen. En ik wil je bedanken dat ik het super leuk met je heb omdat je een topper bent! Naomi vind het erg lief en geeft een knuffel. Daarna zegt ze wat erg, je moet me nooit meer in de maling nemen en stort zich op de cadeautjes. Gio zegt dat hij niet op zijn knieën gaat maar hoopt wel dat ze het leuk vind. Naomi vind het erg mooi en geeft een knuffel, ik ben zo blij dat dit geen grapje is! Gio maakt de armband los van het plastic en doet deze om. Vervolgens doet Gio de armband om en Naomi zegt dat ze het heel erg lief vind. Daarna zoenen de twee innig en Gio hoopt dat ze zich nu een beetje jarig voelt. Aan het gezicht te zien van de jarige is dat nu weer wel het geval. Daarna storten de twee zich op de hapjes en babbelen de twee lekker verder. Achteraf kan Naomi er wel om lachen dat Gio expres geen contact gezocht heeft. Naomi vond het echt niet leuk iedereen deed maar dingen en ik zat daar mooi aangekleed en er gebeurd niks. Gelukkig is het feestje net begonnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *