Ivan is geen goede leider

Ivan is geen goede leider

Voordat Gio vertelde dat hij morgen naar huis gaat hadden Rob en Bjorn een gesprek in het zonnetje op de schommelbank. De heren hadden het over een leider in Utopia.

Rob vraagt zich af of er een leider nodig is in Utopia. Want volgens hem werkt een leider niet. Als je samenwerking kan creëren dan geef je het goede voorbeeld. Ivan is bijvoorbeeld te autoritair. Ook Bjorn sluit zich erbij aan, hij wil het hier binnenkort over hebben met de hulp van yes we care. Het is eigenlijk voor de gehele groep maar Ivan heeft daar een persoonlijk doel mee. Ivan probeert de leiding te nemen en hij doet dat op de foute manier. Er zijn maar een paar leiders geslaagd op die manier de baas te worden. Dat zijn grote criminele en misdadigers. Alles met agressie en geweld. De helft is bang voor Ivan en durven niks te zeggen! Dan gaat er iets goed verkeerd, ik ben niet bang, no way! Ook kan Ivan er niet tegen als hij beargumenteerd met feiten. Maar dat Ivan via Yes We Care de macht probeert te grijpen, vindt Bjorn niks. Niets is wat het lijkt en niemand is te vertrouwen. Rob is benieuwd wat er in de e-mails staat en wil weten wat Ivan zoal wil bereiken. Samen gaan ze kijken wat er allemaal in de mailbox van Ivan zit. Als Bjorn later aan Gio vraagt om de mailtjes terug te zoeken is er slecht nieuws. De e-mails zijn inmiddels verwijderd of naar een andere map verplaatst. Rob is zo nieuwsgierig naar de e-mails en wil weten wat erin staat. Als het zo heftig is als Bjorn, Gio en Naomi doen voorkomen is het niet best voor de groep en moet er een manier worden bedacht om de revolutie van Ivan te onderdrukken. Hoe zal dat aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Elly at 19:23

  Ivan, is een vieze dictator, met teveel kapsones.
  Nicole, trap er niet in, straks heb je niks meer te vertellen, je verdient veel beter.
  Snap dat ze allemaal bang voor m zijn, met z’n agressieve gedrag.
  Hij gedraagt zich, alsof hij alle wijsheid in pacht heeft, zo a sociaal, d’r uit met die gozer.

 2. Jan at 12:28

  Ivan zal het nooit lukken om leider te worden omdat hij deze (aangeboren) kwaliteiten niet heeft. Alleen door de rest te overschreeuwen probeert hij zich te handhaven dat zal hem echter nooit lukken omdat hij domweg de capaciteiten niet heeft om leiding te kunnen geven. hij zou eens wat vaker naar zich zelf moeten kijken en zich moeten afvragen waar hij mee bezig is.

 3. Wil at 15:30

  Ga met zn allen maar eens tegen Ivan in, dit durven er weinig, Stem hem eruit.
  Het is 1grote dictator, ik hoop dat hij een keer zo flipt dat hij er uit MOET.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *