Gabriëlle boos omdat Stefanie een tattoo heeft laten zetten

Gabriëlle boos omdat Stefanie een tattoo heeft laten zetten

Vanmorgen zoals we al omschreven vond er weer tattoo les plaats. Dit keer mocht Nicole op een echt persoon tatoeëren en deed dat bij Stefanie. En het is aardig gelukt, na een mooie tatoage gezocht te hebben ging Nicole aan de slag. Het woord REBEL staat nu op haar arm. Niet veel later kwam Gabriëlle daar ook achter en is niet zo blij, ze is bijna boos door de tattoo die ze heeft laten zetten.

Buiten bespreken de twee dames het voorval. Gabriëlle wilde namelijk precies dezelfde tatoeage nemen en voelt zich daar nu gepasseerd over. Ben je echt boos vraagt Stefanie een beetje verontwaardigd. Nee antwoordt Gabriëlle maar ik vind het niet leuk. Stefanie kijkt wat moeilijk en zegt dat ze niet wist dat Gabriëlle ook die tattoo wilde zetten. Maar nu staat hij er al op en valt er weinig aan t e doen. Ik vind hem vreselijk enig gaat Gabriëlle verder. Het was gewoon mijn ding. Maar of ik hem nu nog laat zetten omdat dit al gebeurd is weet ik niet. Nu heb ik wel jouw tatoeage afgepakt concludeert Stefanie. Dat klopt antwoordt Gabriëlle, je hebt precies het woordje en de plek die ik wilde. Maar je Gabriëlle verzekert Stefanie dat ze er niet mee hoeft te zitten als ze niet wist dat Gabriëlle die tattoo ook wilde. En grapt ze aan het einde van het gesprek dat ze van haar moeder een hele gelukkige vrouw heeft gemaakt…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 06:07

  Het gezegde “hoogmoed komt voor de val” past hier precies bij. (Of passend bij Nicole in het Drents: “pas op veur hoogmoed en ’n leeg zoldertie, veur dait wit heij ’n bult an de kop”)
  Na het eerste lijntje was Nicole zo trots op zichzelf dat deze zo strak was, maar de “meester” had er wel wat op- en aanmerkingen over.
  Ook moest ze vaak geholpen worden omdat ze sommige lijnen eng vond om te doen. “Als je het eng vindt, moet je stoppen!” Was de droge opmerking van een van de mannen.
  Toen de jongeman een en ander overnam zou je toch denken dat je er met je neus boven op zit om mee te kijken? Nicole niet, die keek naar buiten of zat te kletsen.
  Naar wat ik zo heb gezien heeft de jongeman het grootste gedeelte zelf gedaan, maar Nicole naderhand tegen iedereen vertelde hoe goed ze het wel niet had gedaan. Nog een gezegde: bescheidenheid siert de mens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *