Stuurt Roelie Bjorn naar huis?

Stuurt Roelie Bjorn naar huis?

We gaan even terug naar gisterenavond, deze avond verliep namelijk erg gezellig. Er was een soort van welkomstfeestje voor de nieuwelingen Roelie en Rolf. Er waren hoe kan het ook anders verschillende drankjes. Er werd poker gespeeld en gezellig gekletst. Het was een leuk avondje wat gelijk de mogelijkheid gaf dat de nieuwe potentiële bewoners de rest goed leerde kennen. Na een gezellige avond voordat Roelie ging slapen geeft Benjamin haar een knuffel. Op zich niet verwonderlijk want hij vindt de nieuwe aanwinst wel leuk zoals hij eerder aangaf. Fluister eens in mijn oor, wie zou je naar huis stemmen vraagt Benjamin aan Roelie. Roelie liep in eerste instantie weg Benjamin weet haar uiteindelijk wel te overtuigen. Het is ook jouw Utopia! Roelie komt terug en fluistert hem toe dat ze op dit moment voor Bjorn zal gaan. Denk ik voegt ze er nog aan toe. Maar dat weet ik niet zeker… Loop Bjorn gevaar? Of veranderd Roelie nog van gedachten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. harry at 21:18

    als Bjorn verstandig blijft gaat hij zelf weg hij hoort niet tussen zulk volk. Roelie heeft al goed vertelt dat ze gewoon mee doet met de rest. nou dan kan iedereen het zelf invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *