Post voor Bjorn

Post voor Bjorn

Benjamin is vanmorgen bij de brievenbus geweest en daar vond hij post voor Bjorn! Dag 629 begint dus al goed voor hem. Op de bank gaat hij dan ook  snel zijn post doornemen. De laatste tijd vertellen de bewoners bar weinig over hun post. Dus omschrijven we voor je wat we hebben op kunnen vangen. Bjorn heeft onder andere te horen gekregen dat zijn fiets gejat is. Maar echt heel erg vindt hij het niet. Verder wordt er wat vertelt over de feestjes bij Bjorn in de buurt en daarna valt er weer een stilte. Rob zit er wel bij maar geniet van zijn ontbijt, ook Rolf zit op de bank wakker te worden. We zijn benieuwd wat deze dag nog meer zal gaan brengen. Enfin terug naar de post van Bjorn, het lijkt allemaal positief te zijn. We zien geen emotionele Bjorn en zo nu en dan een lach. Daarna wordt het voor de regie te saai en zien we Bas en Cees die hun ontbijt gaan maken… Mochten we meer opvangen van de post van Bjorn zullen we dit bericht aanvullen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 18:00

    Dus de beelden waren net zo saai als Bjorn zelf? Was anders wel benieuwd of hij in zijn post te horen heeft gekregen dat hij enorm in negatieve zin is verandert?! Hij is echt een kwal geworden en een pester. Goh dacht ik nu altijd dat hij een hekel aan pesten had. Maar ja niks veranderlijker als een mens of niet Bjorn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *