Cees heeft een plan voor zijn verjaardag

Cees heeft een plan voor zijn verjaardag

Nog meer nieuws wat van gisterenavond is, dit keer over Cees. Nadat hij ventileerde over de ruzie met Bjorn ging hij weer zijn eigen weg. En niet veel later kwam hij met een idee voor zijn verjaardag. Hij wil namelijk de Live in de Loods van Rowena en Bjorn samenvoegen met zijn verjaardagsfeest. Maar ja dan moet hij wel in gesprek met Bjorn… Cees besluit het toch maar te doen, maar wat vindt Bjorn ervan? Cees legt zijn plan voor en benadrukt dat het veel kosten kan besparen om de feesten samen te voegen. De bingo van Cees in de middag en LIDL in de avond. Bjorn antwoordt dat het niet haalbaar is. Het zijn twee verschillende doelgroepen die naar Utopia komen. De bingo is voornamelijk voor ouderen en LIDL voor mensen die echt meer een feestje willen. Ik snap de gedachtegang maar ik zou het lekker gescheiden houden voegt hij eraan toe. Cees vindt dat Bjorn er wellicht iets langer over na kan denken en hij wil er later nog op terug komen… Wordt vervolgd dus. Wiens idee is het beste?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  • Jojanneke at 13:51

   Niks goed idee, Bjørn heeft dit keer gelijk dat het een andere doelgroep is.
   Moet je kijken wat er over het algemeen op een Bingo afkomt….
   En samenwerking tussen Bjørn en Cees dat MOET je niet willen…. Gaat nooit goed. Daarbij meerdere evenementen verspreid is beter voor de omzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *