Een aantal video’s van de markt

Een aantal video’s van de markt

De Utopia markt zit er inmiddels weer op. En er is van alles gebeurd. We omschrijven even de meest belangrijke dingen voor je en hebben daarnaast een aantal filmpjes bij elkaar gezocht zodat je het nog eens terug kunt kijken. Enfin even terug naar de Utopia markt. Michael was niet als Megan “verkleed” ondanks dat dit wel de bedoeling zou zijn… Verder heeft Michael de veelbesproken kast gepromoot en ging met fans en de kast op de foto. Ook heeft Michael zich versproken, maar in hoeverre het waar is? Hij heeft gezegd dat hij de komende twee jaar nog in Utopia verblijft… De broodjes van Gina verkochten onwijs goed. Het duurt dan ook niet lang voordat ze uitverkocht waren. De zus van Rowena zou aan het hek hebben gestaan maar helaas was dat moeilijk te volgen. De streamlocks vlogen ons om de oren. De ziekenboeg is gegroeid, zo is Wim ziek maar ook Gabriëlle, Ramona en Victoria…

Als de markt afgelopen is en iedereen weer vertrokken is is het tijd om alles te tellen. Hoe zijn de inkomsten? Tja dat is nog even afwachten want dat is momenteel nog niet bekend. Mark zou Cees de opdracht geven om dit in te boeken. Wie weet komen we straks nog met een vervolg!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *