John de Mol niet blij door “grap” die Michael maakte

John de Mol niet blij door “grap” die Michael maakte

Er is wederom wat commotie ontstaan, dit keer niet over Ivan en zijn pup maar om Michael die bepaalde antisemitische opmerkingen maakte. Wanneer deed hij dit? We hebben de gebeurtenis zelf gemist maar er is wel een filmpje van. Deze is een paar dagen oud. Michael was toen bezig met de kast die hij had aangeschaft. En tijdens het verhuizen van het gevaarte maakte de kersverse nieuwe bewoner grappen over Anne Frank en joden die nog in de kast zouden zitten… Ook John de Mol heeft dit meegekregen en is er niet blij mee zo meldt. RTL Boulevard in onderstaand bericht. Ook hebben we het filmpje voor je toegevoegd zodat je het nog eens terug kunt kijken. Hou s.v.p. de reacties netjes en oordeel zelf!

“We weten allemaal dat het idee achter Utopia is dat vijftien mensen een poging doen om een ideale minimaatschappij te creëren en we hebben ook allemaal kunnen zien dat dat er af en toe een beetje op lijkt, maar minstens zo vaak mijlen verwijderd is van de doelstelling. En dit is weer zo’n moment”, aldus John de Mol in een reactie aan RTL Boulevard. Aan de andere kant wil ik ook gezegd hebben dat als Hans Teeuwen of Theo Maassen een dergelijke opmerking zou maken, het door iedereen als humor wordt gezien.”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. hugo at 22:55

  dat hij wat fout gezegt heeft oke maar moet als zo uitgelicht worden dat vind ik ook niet nodig ..net als met die hondje zo groot gemaakt ..nergens voor nodig lijkt me .

 2. joze at 17:17

  Hugo. Dit gaat niet over Michael zijn geaardheid, maar de uitspraken die hij doet.
  Dit kan gewoon niet, hij doet hier een bepaalde groep mensen pijn mee.
  Wanneer een andere utopiaan dit gezegd zou hebben was dat net zo goed verkeerd. Zo simpel is het.

 3. hugo at 12:22

  ik vind de op mering nog wel mee vallen .een woordtje wordt gewoon op gevat en de rest niet ..het lijkt er op dat er geen homo in mag wezen dat is mijn mening ik vind dat hij het goed doet hij staat voor zijn gehaardheid ….en onder de loep van veel kijkers …doe het hem maar is naar dan ….kijk er ook eens door heen zal ik zeggen ik zie een lief persoon .en eerlijk en op recht .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *