Wim praat over zijn twijfels

Wim praat over zijn twijfels

Rob en Wim hebben vanavond in Le Luifel friet gebakken. En tijdens deze werkzaamheden hebben de twee een goed gesprek gehad. Wim had namelijk nogal wat twijfels over zijn verblijf in Utopia.

Rob vraagt wat precies de reden is waarom hij ongelukkig is. Als je maar niet het idee hebt dat we je niet waarderen als persoon voegt hij eraan toe. Wim schudt zijn hoofd, nee hoor zo heb ik dat niet bewust bedoeld is zijn antwoord. En legt uit dat hij al een tijdje aan het twijfelen was of hij nog in Utopia wilde blijven. Gisteren werd het hem wel erg makkelijk gemaakt om naar huis te gaan.Maar nu ben ik blij dat ik ben gebleven. Natuurlijk dacht ik er op dat moment heel anders over gaat hij verder. Ik zei toen ook tegen Ivan ik vindt je nu gewoon een eikel en morgen misschien ook nog. Volgens Rob heeft Ivan het niet helemaal handig gezegd maar ik sta wel achter hem. Ik denk dat Ivan echt heeft laten meewegen dat we jou gewoon nodig hebben. Maar wat ik wel goed vond is dat hij zei iedereen komt in een dippie en die dippies daar kom je weer overheen met de juiste mindset. Want ik heb wel het idee dat je het hier super naar je zin hebt. Wim geeft Rob gelijk en Rob wil weten waarom Wim dan zo aan het twijfelen was om naar Utopia te gaan. Ik twijfel eigenlijk meer aan mezelf antwoordt Wim Maar als ik dit van de afgelopen dagen meepak dan is dat nergens voor nodig. Het komt ook gewoon omdat ik weet wat ik thuis heb zitten. Dat was even het hele punt voegt hij eraan toe. Ja antwoordt Rob, dat zag je ook heel erg aan Naomi gister. Als de deur hier dicht gaat dan is het allemaal voorbij en begint je normale leventje weer. Daarna bedankt Wim voor wat hij de afgelopen dagen gezegd heeft. Jouw woorden deden persoonlijk heel veel bij mij gaat hij verder. Je woorden tijdens Oud en Nieuw maar ook gewoon sowieso. Er verschijnt een glimlach bij Rob en zegt dat hij denkt inmiddels wel matties te zijn geworden. En vertelt dat hij het belangrijk vindt om even te kletsen over hoe het nu met Wim gaat. Ik wil niet dat dit avontuur een kwelling wordt voor iemand. De uitdaging is ook veel groter om je mindset zo te krijgen dat je van deze uitdaging echt gaat genieten. En dat je dan later op het juiste moment echt afscheid gaat nemen omdat het gewoon klaar is. Op een gegeven moment wil je slagroom op die taart. maar iedereen hier heeft het wel eens zwaar voegt hij eraan toe. Volgens Wim komt het ook wel weer allemaal goed. Ik voel me nu echt stukken beter dan vrijdag en zaterdag.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *