Bjorn en Benjamin genoten van vrouwelijk gezelschap

Bjorn en Benjamin genoten van vrouwelijk gezelschap

Het was een leuk feestje gisteren, het carnavalsfeest is trouwens ook een succes te noemen want er is redelijk wat winst gemaakt. Op de stream hebben we een bedrag van 2750 euro gehoord. Dit zal binnenkort nog wel bevestigd worden in een centraal. Maar wat is er nog meer gebeurd dan hossen, feesten en bier drinken? Voor Benjamin en Bjorn is er volop gebeurd. De twee heren zijn namelijk met vrouwen bezig geweest. Benjamin ging met een vrouw richting de werkschuur, uit het zicht van de camera’s om daar te zoenen. Dat was duidelijk te horen, niet veel later besloot de regie een streamlock in te zetten. Na de streamlock wordt duidelijk waarom deze heeft plaatsgevonden. Do, Rowena en Bas hebben de twee betrapt en er zou meer gebeurd zijn dan alleen zoenen. Vul de rest zelf maar in :). Ook Bjorn had het gezellig met een dame, maar voor zover wij weten heeft hij alleen gezoend.

En toen was daar een nieuwe dag in huize Utopia. Dag 766 om precies te zijn! Ivan en Rowena waren vanmorgen “vroeg” alweer bij de stal te vinden om Sasha en de koeien te  verzorgen. Momenteel is er redelijk wat bedrijvigheid en lijkt het geen brakke kater dag te worden. We zien activiteit in de gym. Do, Rowena, Ramona en Bas leven zich daar uit. Mark en Cees hebben een gesprek over alle commotie van het bestellen vanuit de BV. Cees oppert een oplossing, Mark is in april jarig dus dan neemt de bv daar de kosten maar over. Het is wel boven budget maar dat is dan omdat je hier zolang bent. Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *