Cees denkt dat Wim genomineerd wordt

Cees denkt dat Wim genomineerd wordt

Cees voorspelt de nominaties, hij had namelijk een gesprek over de stemronde die vandaag om 12:00 uur plaats zal vinden. Hij denkt te weten hoe de stemming gaat verlopen.

Weet jij het al vraagt Rowena aan Cees. Ja antwoordt Cees en Rowena is benieuwd of hij een beetje aan het peilen is geweest. Nee helemaal niet zegt Cees en daar kan Rowena zich ook wel in vinden. Ik heb er ook nog niet over gesproken voegt ze eraan toe. Het is tot op heden ook nog nooit zo rustig geweest gaat Cees verder. Maar dat komt waarschijnlijk door de situatie van Wim. Gaat iedereen op Wim vraagt Rowena met enige verbazing. Ja dat denk ik wel is het antwoord van Cees. Iedereen weet dat ie naar huis wil. En dan maak je het mensen natuurlijk wel makkelijk. Ik denk dat het daardoor komt maar Wim stond sowieso al op mijn lijstje. Ik zie gewoon dat het niet goed gaat met hem. Ik heb hem dinsdag ochtend na het vertrek van Mark er al op aangesproken. Niet toen hij een borrel op had of zo. En toen merkte ik op dat het niet zo lekker gaat met hem. Hij zei toen nee dat klopt. En toen zei hij ook nog van ik ga niet om stemmen vragen maar als ik er veel krijg vind ik het niet erg… Zal Cees gelijk krijgen? Over iets minder dan een half uur weten we het!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:14

    Ik zou het heel jammer vinden als Wim gaat.Maar ik begrijp hem wel.Hij wilde in januari al weg.Maar toen stemde ivan naomi eruit.Die wilde nl ook weg.IK zie liever een paar anderen weggaan. Bijv. cees/do en zelfs bas. Had ik mnd geleden nooit gezegd van bas. Maar nu……ja!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *