Ivan en Cemal onderzoeken de verrotte douche

Ivan en Cemal onderzoeken de verrotte douche

De douche in Utopia lekt, dit heeft Ivan eerder al ontdekt. Hij besloot vanmorgen samen met nieuweling Cemal naar de schade te kijken. Het is niet best…

Ivan denkt namelijk dat het vrij ernstig is. Hij schroeft de vloer open en ziet voor het eerst wat er aan de hand is. Heel de vloer is zwart en voorzien van schimmel. Het ruikt ook heel erg volgens de heren. Dit is echt niet goed merkt Cemal nog op. Heel de vloer moet eruit. Volgens Ivan moet alles er gewoon uit. Wanneer wil je dat doen dan vraagt de nieuwste bewoner aan de Utopiaan van het jaar. We gaan zo eerst op zoek naar materialen antwoordt Ivan. De heren gaan vervolgens naar de douches maar die zijn bezet. De toiletten kunnen er volgens de twee mogelijk ook iets mee te maken hebben. Maar er moet wel snel iets gebeuren, anders verzakt de douche denkt Ivan. Cemal is het met hem eens, ook moet er iemand ingehuurd worden om naar de leidingen te laten kijken… Ivan denkt dat dat onder andere ook de oorzaak kan zijn. Dan komt Cees erbij staan en vraagt of het ernstig is. Ja zegt Ivan, heel die douche kan instorten man. Zo zegt Cees verbaasd als hij naar de verrotte vloer kijkt. Dit wordt een hele klus merkt hij op. Dat wordt het ook aldus Ivan. Wellicht zullen we geld van de bewoners aan moeten spreken voor de vloer gaat Cees verder. Dat zit er dik in aldus Ivan, er moet iets gebeuren. Ivan besluit de vloer maar weer dicht te schroeven en gaat daarna met Cemal op zoek naar een nieuwe badkamer… Daarna zal het overlegd moeten worden met de rest. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:25

    Waarom roept Ivan Cemal erbij en niet Wim , Wim is niet goed meer e mag afwachten tot hij weg gaat.
    Ik hoop dat Rob weg moet , zijn vacantie is dan over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *