De ontgroening van nieuwkomer Gert-Jan

De ontgroening van nieuwkomer Gert-Jan

Nieuwkomer Gert-Jan heeft gisteren een ontgroening gehad, elke nieuwe bewoner krijgt deze. En gisteren was het tijd voor zijn ontgroening. Deze vond plaats bij de koeienstal. Iedereen ging natuurlijk mee om deze gebeurtenis te aanschouwen. Er is een parcours aangelegd met onder andere een evenwichtsbalk, de kippen eten geven met je benen en de laatste opdracht is in de hottob die niet is opgewarmd. Een beetje afkoelen dus. Maar dat is nog niet alles, tijdens het uitvoeren van deze opdrachten moet Gert-Jan ook nog eens blijven presenteren. De onderwerpen waar hij het over moet hebben zijn de markt, pianoshow en See Us. Voordat Gert-Jan gaat beginnen zegt hij nadrukkelijk dat hij geen verantwoording voor zijn zender neemt. Daarna gaat hij aan de slag en voltooid alle opdrachten. In onderstaande video kun je dat nog eens op je gemak terugkijken. En wat Gert-Jan ervan vond? Hij vond het niet erg om te doen, dit doet hij liever dan zijn hoofd in een koeienvlaai steken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:50

  Je zal er haast geen zin in hebben om daar in te gaan, met hun rare ontgroeningen .
  Waarom moet er eigenlijk iemand ontgroent worden.
  En waarom weer een man ,ze zijn al in de meerderheid gooi er eens nu twee vrouwen erbij in plaats van de mannen die weggegaan.

 2. Hyl at 11:00

  Knap gedaan gj,
  Do vertelde aan gj dat zij de fotograaf van utopia is, nou nou wat een grootheids waanzin, dat is ze niet, iedereen kan fotos makem met dat ding, maar ja…… ze heeft er weer aandacht mee. Bleeeeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *