Gert-Jan heeft een verrassing en belangrijke mededeling

Gert-Jan heeft een verrassing en belangrijke mededeling

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen en deze begon met een speciale mededeling vanuit Gert-Jan. Gisteren is hij namelijk stiekem bezig geweest met de scootmobiel van Bronno een make-over te geven. En vanmorgen besloot Gert-Jan deze te onthullen. Maar voordat dat gebeurde werd eerst iedereen bij elkaar geroepen. Vervolgens legde hij uit waarom hij deze actie ondernomen heeft. En vertelt dat er een smet ligt op de tune wereld. Gepimpte auto’s gaan volgens de nieuweling namelijk gepaard met straatracen, halfnaakte vrouwen en nog veel meer zaken die God verboden heeft. Daar wil hij verandering in brengen. En wil een evenement organiseren met als titel ‘Cartopia.’ Het doel is om veertig á vijftig bloedmooie auto’s op het Utopia terrein te verzamelen. En daarom heeft hij de scootmobiel van Bronno wat gepimpt. Dit was de enige auto die ik kon vinden grapt hij. Vervolgens vraagt hij of twee vrouwen uit het publiek het doek van de wagen willen verwijderen. Ramona en Dominique stappen naar voren en onthullen de scootmobiel. Zoals in onderstaande video te zien is. En wat de bewoners van Gert-Jan zijn plannen vinden? Ze lijken er enthousiast tegenover te staan. Wordt vervolgd dus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *