Single van Rowena wordt uitgebracht!

Single van Rowena wordt uitgebracht!

Ondanks alle drama kunnen we dan toch nog wat positief nieuws brengen! Rowena heeft een liedje gemaakt “Gebed zonder eind” en deze wordt definitief uitgebracht. Rowena is door het dolle heen! Ze las het nieuws achter de computer per mail en schreeuwde het uit. Geef me liefde, geef me liefde! Ramona geeft haar een al snel deze liefde en knuffelt haar. Wat is er vraagt Gabriëlle nieuwsgierig. Ramona zegt dat die shit uitgebracht gaat worden. En Rowena vult aan op radio, pluggers en die shit. Gefeliciteerd zegt Gabriëlle blij en knuffelt Rowena. Rowena grapt dat ze wel kan janken maar dat de afgelopen tijd al genoeg gedaan heeft. Ramona gaat het snel de rest van de groep vertellen en schreeuwt dan ook de single wordt gereleased! Er klinkt gejuich en Rowena schreeuwt het nogmaals uit door de loods. Wat een verlossing zegt Victoria blij, een verlossing! Volgens Michael kan het wel en vraagt wanneer het uitgebracht wordt. Rowena vertelt dat het maar net gelukt is. Maar het betekend wel dat mijn shit nu op de radio gaat komen. Meerdere felicitaties volgen en buiten vertelt Rowena aan Ivan, Benjamin en Rob dat er materialen besteld moeten worden om alles in werking te stellen. Singles worden blanco besteld en voorzien van het liedje. Maar er moet nog wel iets op gedrukt worden. Ook moet er nog een shoot gedaan worden voor het hoesje. Zal Gebed zonder eind een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *