Victoria ergerde zich aan haar mede bewoners

Victoria ergerde zich aan haar mede bewoners

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Victoria en Bjorn hadden een gesprekje. Het ging over het apres ski feest van afgelopen zaterdag.

Buiten begint Bjorn het gesprek en vraagt hoe het met Victoria gaat. Victoria vertelt dat ze zich tijdens het apres ski feest ergerde aan haar mede bewoners.  Ik vind het vervelend dat sommigen niets nuttigs doen tijdens een evenement gaat ze verder. Bjorn geeft toe dat hij tijdens het apres ski feest onbewust tot deze groep behoorde. En vindt dit lullig en voelt zich er schuldig over. Je stond terwijl anderen aan het feesten waren het vuile werk te doen. En dat herken ik. Ik kan niet eens meer tellen hoe vaak ik dat heb gehad legt hij verder uit. Victoria benadrukt dat ze het niet vervelend vind om te werken. Ook niet in mijn eentje maar het gaat gewoon om het principe voegt ze eraan toe. Aan het einde van de avond werd er namelijk voor eten gezorgd. Maar ik was nog aan het opruimen. Toen ik klaar was, was het eten al op. En degene die niks hebben gedaan, hebben hun buik volgevreten en gedronken. Ze houden er geen rekening mee en maken er nog een grotere bende van. Dat vind ik kwalijk en niet netjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *