Rob en Gert-Jan hebben het over de financiën

Rob en Gert-Jan hebben het over de financiën

Sinds dat Cees aangegeven heeft dat hij zijn handen wegtrekt bij de financiën, moeten anderen het oplossen. Het is iets wat snel geregeld moet worden en waar veel overleg en werk voor nodig is. Cees heeft er de afgelopen tijd niets tot bijna niets aan gedaan. Nu zitten ze met al het werk en lopen ze echt ontzettend achter wat betreft de financiën.

Rob en Gert-Jan willen samen er mede voor zorgen dat de financiën geregeld worden. Rob en Gert-Jan zijn in gesprek over de financiën en plegen overleg. Rob zegt tegen Gert-Jan dat hij in de map van Mark gekeken heeft en daarin stond in principe alles uitgelegd over de financiën. Hij moet alleen nog uitgezocht krijgen hoe er van een bankafschrift van de bank een extaxt gemaakt kan worden. Het stappenplan van mark is niet heel moeilijk om te begrijpen, ze moeten alleen wat van de bankafschriften uitzoeken.

Gert-Jan houdt zichzelf nog wel terug. Hij vraagt aan Rob of het voldoende is als de bankafschriften ook in extaxt kunnen laden. Hij vraagt aan Rob of alles omtrent de financiën dan afgerond is, als de bankafschriften als extaxt ingeladen kunnen worden. Rob denkt dat het slim is om er samen met Gert-Jan er voor te gaan zitten. Rob stelt voor om dit morgen te doen. Gert-Jan vindt dit een strak idee en geeft aan dat ze dan eindelijk meter kunnen gaan maken. Ze lachen beiden en weten dat er nog een hoop te doen is. De twee heren hopen dat ze eindelijk de financiën op orde kunnen maken.

Rob en Gert-Jan zijn bereid om de financiën op zich te nemen. Wat vinden jullie ervan dat ze deze taak op zich nemen? Denken jullie dat het goed gaat komen met de financiën?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *