Do wil zangles volgen

Do wil zangles volgen

Do en Rowena hebben buiten een gesprek gehad over het doelen stellen binnen Utopia. Al snel komt er een idee uit het gesprek…

Do laat Rowena weten dat ze zoveel meer in huis heeft dan dat ze laat zien. En heeft ook het gevoel dat haar capaciteiten niet altijd goed tot haar recht komen. Rowena adviseert haar mede bewoner om goed na te denken over alle doelen die ze heeft en dan opschrijft. Ik heb al goed nagedacht over mijn doelen antwoordt Do. En ik heb zelfs overwogen om weer te starten met zangles alleen durf ik dat niet. Volgens Rowena zijn er binnen Utopia wel drie of vier meiden die graag willen zingen. Wat als we aangeven dat we voor onze persoonlijke ontwikkeling graag zangles willen, misschien kunnen we dat regelen en hebben we een leuk zanggroepje. Lijkt je dat iets? vraagt ze door. Do laat weten dat ze dat wel een goed plan lijkt. Het lijkt mij ook leuk om voor Bas op Baas Beach een lied te zingen gaat ze verder. Maar ik ben bang dat ik dan in iemand anders z’n vaarwater ga zitten en dat wil ik niet benadrukt ze. Maak je je daar nou niet zo druk om antwoordt Rowena. Zullen we anders samen een nummer doen? Al is het maar een klein stukje. Desnoods vier regels of zo, dan zing je toch en dan rap ik er wat omheen maar dan heb je toch gezongen” voegt ze eraan toe. Dominique geeft als reactie Rowena een knuffel. Laten we dan gewoon gaan zitten en misschien kunnen we om het onderwerp Stop Pesten Nu een nummer schrijven vervolgt Rowena. Do glimlacht en ze besluiten dit plan door te zetten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *