Jessie vindt Rowena een I don’t f*cking care houding hebben

Jessie vindt Rowena een I don’t f*cking care houding hebben

Nog meer nieuws van afgelopen avond. Zo besloot Jessie met Rowena te gaan praten. Hij merkt dat er iets is en besluit polshoogte te gaan nemen…

Het gesprek vond buiten plaats. Jessie loopt richting Rowena om het gesprek aan te gaan. Maar dat vind Rowena maar een beetje vreemd. Jij heb me nog nooit gevraagd om te kletsen voegt ze eraan toe. Jessie antwoordt dat hij zich af vraagt of ze wel lekker in haar vel zit en legt het verder uit.  Het is me opgevallen dat je de eerste drie weken veel meer betrokken was bij dingen. Misschien staat je hoofd er niet naar, maar het lijkt alsof dat je nu anders omgaat met situaties.Ik zit 8.5 maand in Utopia en kies voor mijzelf. Mijn Utopia loopt eigenlijk heel voorspoedig benadrukt ze. Jessie geeft dan een voorbeeld tijdens het hijsen van de twee vlagen. Toen jij je vlag hees, stond iedereen er als groep bij. Maar toen de Utopiaanse vlag werd gehesen lag je op bed gaat hij verder. Rowena antwoordt direct met de vraag of hij weet welke dag dit was, want het was namelijk de dag dat zij naar haar zus zou gaan. Het is niet na de verandering van structuur dat je zoiets had van… dit is niet mijn Utopia dus ik ga niet meer met deze groep meedoen? vraagt Jessie door aan Rowena. Maar Rowena begrijpt het nog niet echt en vraagt om meer voorbeelden. Jessie begint over een centraal. Je hebt nu een I don’t f*cking care houding benadrukt hij. Maar zegt ook dat hij begrijpt dat een verandering moeilijk kan zijn en daarom polshoogte komt nemen bij haar, om zo duidelijkheid te krijgen hoe het met haar gaat. Ik ben erover aan het nadenken antwoordt Rowena. Nogmaals, ik luister. Maar wat me vooral opvalt is dat je al een aantal dingen voor mij hebt ingevuld. Ik snap je maar deze diepgaande gesprekken voer ik vaak met Victoria. Luister reageert Jessie, de reden waarom ik met je ben gaan zitten is omdat ik zie dat je bezig bent met een bewustwording proces. Juist daarom wil ik duidelijk weten hoe het met je gaat en daarom kom ik ook naar je toe. Rowena probeert opnieuw duidelijk uit te leggen hoe alles in elkaar zit. Er zijn mensen gekozen voor de nieuwe structuur. Dan laat ik de mensen die gekozen zijn gewoon hun ding doen. Dan hoef ik niet meer persè op de voorgrond te staan. Wel vond ze het fijn om even met Jessie gesproken te hebben. Zijn opvattingen zijn nu een stuk duidelijker geworden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *