Benjamin één jaar in Utopia, feestje!

Benjamin één jaar in Utopia, feestje!

Afgelopen avond vond er nog een feestje plaats in Utopia want hij is inmiddels één jaar in Utopia. En dat was rede voor een feestje. Ook lees je in dit bericht wat er nog meer gebeurde.

Want het referendum kwam weer ter sprake. Do geeft haar mening en besprak dit met Romy. Een joker representeert een persoon. Ik zou nooit mijn joker tegen jullie gebruiken begint Do. Romy antwoordt dat ze er zenuwachtig van wordt van het idee dat zij geen wijntje meer mag drinken. Als ik in het weekend een keer een wijntje wil, dan wil ik dat gewoon kunnen doen benadrukt ze.

Ook werd de actie van Cees met betrekking tot Rob Geus nog even besproken. Rianne is namelijk benieuwd of Cees blij is dat Rob Geus is langs gekomen. Cees zegt dat zijn doel om de bewoners wakker te schudden wel gelukt is. Maar geeft daarna toe dat hij het toch wel vervelend vindt dat een aantal bewoners pissig zijn. Niet veel later wordt duidelijk dat de bewoners niet echt zijn wakker geschud zoals Cees dacht. De keuken was namelijk erg vies en er was veel troep. Mijn god nog aan toe, de keuken. Ze hebben er wel veel van opgestoken zegt hij doelend op het bezoek van Rob Geus. Hij doet zijn beklag bij Jessie maar laat ook weten het niet op te gaan ruimen. Wat later doet hij het toch maar wel, Gert-Jan helpt hem een handje. Cees weigert om het op te ruimen. Hij doet zijn beklag bij Jessie.

Het feestje van Benjamin vond plaats bij Baas Beach, er werd gedanst, geproost en dus ook gedronken. Het referendum is inmiddels nog niet gestart, dit gebeurd aanstaande maandag pas. Terwijl het feestje in volle gang was ontstonden er verschillende gesprekken. Zo hadden Romy en Ramona het over het huidige Utopia. Ramona laat  weten er geen f*ck aan te vinden. En Romy is het wel met haar eens. De twee denken dat dit door de groep komt. Het is net of het een hele andere groep is merkt Romy op. Even later heeft Romy hier ook een gesprek over met Rianne. Het zit Romy niet lekker dat de groep is veranderd. Ook Victoria en Cemal voelen dat de groep anders is. Cemal wil dat dit opgelost wordt. Daarom wil hij maandag een centraal houden. Niemand is er meer voor elkaar, ik mis het beargumenteert hij. We zijn benieuwd wat een nieuwe dag vol Utopia avontuur ons zal brengen. Daar komen we uiteraard op terug. En als je nou niets wilt missen van wat er in Utopia gebeurd kun je ons volgen op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *